0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualePolitikë

Presidenti Pendarovski mori pjesë në debatin “Ikja e trurit dhe gjendja me demokracinë në Evropë”

– Presidenti Stevo Pendarovski sot mori pjesë në onllajn-debatin në temë “Ikja e trurit dhe gjendja me demokracinë në Evropë” në organizim të Rrjetit Evropian Rinor për Demokraci, ndërsa në kuadër të aktiviteteve të Qendrës Presidenciale për Arsimin Politik dhe Institutit Ndërkombëtar Republikan.

Lajmi është i kapshëm për parapaguesit e ueb- servisit të MIA-s.
Logojuni ose kontaktoni sektorin e marketingut për më shumë informacione.

Daniela Dimovska 075 284 502
Jovanka Jankoska 075 280 297
Vida Dimova 075 284 506
Back to top button
Close
Close