0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - SllajderPolitikë

Presidenti Pendarovski inicioi debat për miratimin e një ligji të posaçëm për gjendje të jashtëzakonshme

Përvoja nga gjendja e jashtëzakonshme e shkaktuar vitin e kaluar nga pandemia me koronavirusin është arsyeja për debatin e sotëm profesional dhe debatin publik që presidenti Stevo Pendarovski e ka iniciuar me qëllim miratimin e një ligji të posaçëm që rregullon ingjerencat në një gjendje të jashtëzakonshme të ardhme.

Back to top button
Close
Close