BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Presidenti bullgar thirri konsultime të reja për kryetarin e KQZ-së

- Presidenti bullgar Rumen Radev për nesër thirri konsultime shtesë me partitë parlamentare dhe koalicionet për nominimin e kryetarit të KQZ-së, kumtoi shërbimi për shtyp i shefit të vendit.

Back to top button
Close
Close