Фотосервис

Прес за Буџетот за 2020

Прес-конференција на премиерот Зоран Заев и министерката за финансии Нина Ангеловска на тема Предлог-законот за извршување на Буџетот за 2020 година

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close