Фотосервис

Прес во Владата за пензиите

Прес-конференција на вицепремиерката за економски прашања Мила Царовска, директорот на Фондот за пензиско и инвалидско осигурување Шаип Зенељи и претседателката на Сојузот на здруженијата на пензионерите Станка Трајкова

Back to top button
Close
Close