Фотосервис

Прес – Висар Ганиу

Прес-конференција на градоначалникот на Општина Чаир, Висар Ганиу, за поставување заштитни паравани во основните училишта во Чаир како заштитна мерка од КОВИД-19

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close