Фотосервис

Прес – Спасовски и Циолос

Прес-конференција на претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски и претседателот на парламентарната група „Renew Europe“, Дациан Циолос

Back to top button
Close
Close