Фотосервис

Прес – Шабан Мемети и Арбен Зибери

Прес-конференција на директорот на Институтот за јавно здравје доц. д-р Шабан Мемети и директорот на Центарот за јавно здравје д-р Армен Зибер

Back to top button
Close
Close