Fotoservis

Pres – SASHK Nedellkov

Konferencë për shtyp e kryetarit të Sindikatës së Pavarur për Arsim, Shkencë dhe Kulturë të Republikës së Maqedonisë së Veriut - SASHK, Jakim Nedellkov

Back to top button
Close
Close