Фотосервис

Прес-Саша Богдановиќ

Прес-конференција градоначалникот на Општина Центар Саша Богдановиќ за промоција на „Локален еколошки акционен план за Општина Центар – ЛЕАП за 2019 – 2025 година“

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close