Фотосервис

Прес-Нина Ангеловска

Министерката за финансии Нина Ангеловска на прес-конференција презентираше нова платформа за транспарентност за прикажување на податоците на јавниот долг

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close