Фотосервис

Прес на НСКТМ МАКАМТРАНС и НС ГРИТГ

Прес-конференција на Независниот синдикат на камионските транспортери на Македонија-НСКТМ МАКАМТРАНС и Независниот синдикат на градежни работници инжинери и трговци во градежништвото-НС ГРИТГ

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close