Фотосервис

Прес на МАКАМТРАНС и НС ГРИТГ

Прес-конференција на Независниот синдикат на камионските транспортери на Македонија – МАКАМТРАНС и Независниот синдикат на градежни работници инженери и трговци во градежништвото – НС ГРИТГ

Back to top button
Close
Close