Фотосервис

Прес на иницијативниот одбор за одржување на вонреден конгрес на ВМРО-ДПМНЕ

Прес на иницијативниот одбор за одржување на вонреден конгрес на ВМРО-ДПМНЕ - промоција на мотото под кое ќе се одржи 17 Вонреден Конгрес

Back to top button
Close
Close