Фотосервис

Прес на Факултетот за безбедност

Прес-конференција на Факултетот за безбедност-Скопје за презентација на прелиминарни препораки за потребата од трансформација на безбедносниот систем за негово функционирање во кризна и вонредна состојба

Back to top button
Close
Close