Фотосервис

Прес -Меѓаши

Првата детската амбасада во светот Меѓаши одржа прес-конференција на тема „Презентација на Периодичниот извештај за застапеноста на детските права во работата на Собранието на Република Северна Македонија

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close