Фотосервис

Прес – Манчевски и Јовановска

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски и директорката на Агенцијата за вработување Билјана Јовановска одржаa прес-конференција

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close