Fotoservis

Pres: Mançevski dhe Jovanovska

Ministri për Shoqëri Informatike dhe Administratë, Damjan Mançevski dhe drejtorja e Agjencisë për Punësim, Biljana Jovanovska kanë mbajtur konferencë për shtyp

Back to top button
Close
Close