Фотосервис

Прес – Крешник Бектеши

Прес-конференција на министерот Крешник Бектеши во врска со Јавните повици од Програмата за енергетска ефикасносот, Програмата за туризам и Програмата за конкурентност и иновации за 2020 година

Back to top button
Close
Close