0_Македонија.ПорталПолитика

Прес-конфренција на министерот за внатрешни работи Наќе Чулев во врска со операцијата за заплена на дрога (во живо)

МИА на својот Фејсбук профил ја емитува во живо прес-конференцијата на министерот за внатрешни работи Наќе Чулев, на која ќе изнесе повеќе детали за вчерашната операција за заплена на кокаин во Крушопек. 

Скопје, 20 февруари 2020 (МИА) – МИА на својот Фејсбук профил ја емитува во живо прес-конференцијата на министерот за внатрешни работи Наќе Чулев, на која ќе изнесе повеќе детали за вчерашната операција за заплена на кокаин во Крушопек.

Прес Наќе Чулев

Posted by MИА.mk on Четврток, 20 февруари 2020

Back to top button
Close
Close