Линк во живоОпштество

Прес-конференција на ЗНМ (во живо)

Прес-конференција на ЗНМ по повод објавата на Годишниот извештај за степенот на слобода на медиумите и безбедноста на новинарите за 2020 година.

Скопје, 10 јуни 2021 (МИА) – Прес-конференција на ЗНМ по повод објавата на Годишниот извештај за степенот на слобода на медиумите и безбедноста на новинарите за 2020 година.

 

Back to top button
Close
Close