Општество

Прес-конференција на заменик-министрите за труд и социјална политика Бајрактар и Шкријељ (во живо)

Прес-конференција на заменик-министерот за труд и социјална политика Ѓонул Бајрактар и дополнителната заменик-министерка Санела Шкријељ.

Скопје, 3 април 2020 (МИА) – Прес-конференција на заменик-министерот за труд и социјална политика Ѓонул Бајрактар и дополнителната заменик-министерка Санела Шкријељ.

 

Back to top button
Close
Close