Линк во живоПолитика

Прес-конференција на вицепремиерот Љупчо Николовски (во живо)

Прес-конференција на вицепремиерот задолжен за борба против корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски.

Скопје, 15 септември 2020 (МИА) – Прес-конференција на вицепремиерот задолжен за борба против корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски.

Back to top button
Close
Close