0_Македонија.ПорталПолитика

Прес-конференција на вицепремиерот Љупчо Николовски (во живо)

Прес-конференција на заменик-претседателот на Владата задолжен за борба против корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски.

Скопје, 29 октомври 2020 (МИА) – Прес-конференција на заменик-претседателот на Владата задолжен за борба против корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски.

Back to top button
Close
Close