0_Македонија.ПорталВидео изјаваПолитика

Прес – конференција на вицепремиерот Никола Димитров (во живо)

Заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров ќе одржи прес-конференција по повод мандатното писмо во кое што е содржана мисијата и задачите на Секретаријатот за европски прашања.

Скопје, 17 октомври 2020 (МИА) – Заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров ќе одржи прес-конференција по повод мандатното писмо во кое што е содржана мисијата и задачите на Секретаријатот за европски прашања.

Прес-конференција на ЗПВ, Димитров – мисијата и задачите на СЕП

Posted by MИА.mk on Сабота, 17 октомври 2020

Back to top button
Close
Close