Економија

Прес-конференција на вицепремиерот Битиќи и директорот на АКН Тунџев (во живо)

Прес-конференција на  вицепремиерот за економски прашања Фатмир Битиќи и директорот на Агенција на катастер на недвижности, Борис Тунџев на која ќе го претстават новиот Гео портал на Националната инфраструктура за просторни податоци.

Скопје, 24  февруари 2021 (МИА) – Прес-конференција на  вицепремиерот за економски прашања Фатмир Битиќи и директорот на Агенција на катастер на недвижности, Борис Тунџев на која ќе го претстават новиот Гео портал на Националната инфраструктура за просторни податоци.

Back to top button
Close
Close