Општество

Прес-конференција на вицепремиерката Мила Царовска (живо)

Прес-конференција вицепремиерката за економски прашања Мила Царовска за реализација на Оперативниот план за програми и мерки за вработување за 2019 година.

Скопје, 17 јанаури 2020 (МИА) – Прес-конференција вицепремиерката за економски прашања Мила Царовска за реализација на Оперативниот план за програми и мерки за вработување за 2019 година.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close