0_Web_АктуелноЛинк во живоПолитика

Прес-конференција на претседателот на СДСМ, Зоран Заев (во живо)

ВО ЖИВО - Прес-конференција на претседателот на СДСМ, Зоран Заев.

Скопје, 22 јуни 2020 (МИА) – ВО ЖИВО – Прес-конференција на претседателот на СДСМ, Зоран Заев.

Прес-конференција на претседателот на СДСМ, Зоран Заев

Posted by MИА.mk on Понеделник, 22 јуни 2020

 

 

 

Back to top button
Close
Close