0_Македонија.ПорталПолитика

Прес-конференција на премиерот Оливер Спасовски (во живо)

ВО ЖИВО - Прес-конференција на претседателот на Владата на Република Северна Македонија Оливер Спасовски.

Скопје, 24 јуни 2020 (МИА) – ВО ЖИВО – Прес-конференција на претседателот на Владата на Република Северна Македонија Оливер Спасовски.

Back to top button
Close
Close