Линк во живоПолитика

Прес-конференција на премиерот Оливер Спасовски (во живо)

ВО ЖИВО - Прес-конференција на премиерот Оливер Спасовски за воведенета кризна состојба во општините Дебар и Центар Жупа и за актуелната состојба со коронавирусот.

Скопје, 14 март 2020 (МИА) – ВО ЖИВО – Прес-конференција на премиерот Оливер Спасовски за воведенета кризна состојба во општините Дебар и Центар Жупа и за актуелната состојба со коронавирусот.

Back to top button
Close
Close