Политика

Прес-конференција на премиерот Оливер Спасовски (во живо)

ВО ЖИВО - Прес-конференција на претседателот на Владата на Република Северна Македонија Оливер Спасовски.

Скопје, 31 март 2020 (МИА) – ВО ЖИВО – Прес-конференција на претседателот на Владата на Република Северна Македонија Оливер Спасовски.

Премиерот Спасовски е придружуван од заменичката на претседателот на Владата, задолжена за економски прашања и за координација со економските ресори, Мила Царовска, министерот за економија Крешник Бектеши, министерката за финансии Нина Ангеловска, министерот за транспорт и врски Горан Сугарески, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство,Трајан Димковски и заменик министерот за труд и социјална политика Ѓонул Бајрактар.

 

Back to top button
Close
Close