Линк во живоПолитика

Прес-конференција на министрите за надворешни работи на Северна Македонија и на Луксембург, Димитров и Аселборн (во живо)

Скопје, 9 март 2020 (МИА) – ВО ЖИВО – Прес-конференција на министрите за надворешни работи на Република Северна Македонија и на Големото Војводство Луксембург, Никола Димитров и Жан Аселборн.

Posted by MИА.mk on Понеделник, 09 март 2020

 

Back to top button
Close
Close