Линк во живоПолитика

Прес-конференција на министрите за надворешни работи на С.Македонија и на Италија, Димитров и Ди Мајо (во живо)

ВО ЖИВО - Прес-конференција на шефовите на дипломатиите на Северна Макеоднија и на Италија, Никола Димитров и Луџи Ди Мајо. 

Скопје, 11 февруари 2020 (МИА) – ВО ЖИВО – Прес-конференција на шефовите на дипломатиите на Северна Макеоднија и на Италија, Никола Димитров и Луџи Ди Мајо.

Posted by MИА.mk on Вторник, 11 февруари 2020

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close