Политика

Прес-конференција на министрите Никола Димитров и Петер Сијарто (во живо)

ВО ЖИВО - Прес конференција на министрите за надворешни работи на Северна Македонија и на Унгарија, Никола Димитров и Петер Сијарто.

Скопје, 6 април 2020 (МИА) – ВО ЖИВО – Прес конференција на министрите за надворешни работи на Северна Македонија и на Унгарија, Никола Димитров и Петер Сијарто.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close