Политика

Прес -конференција на министрите Филипче и Манчевски (во живо)

Прес-конференција на министерот за здравство Венко Филипче и министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски.

Скопје, 26 јуни 2020 (МИА) ВО ЖИВО – Прес-конференција на министерот за здравство Венко Филипче и министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски. (во живо)

Back to top button
Close
Close