Фотосервис

Прес-конференција на министерот за здравство и тимови на доктори

Прес-конференција на министерот за здравство, заедно со тимовите на доктори кои учествуваа во трансплантациите на срце, бубрези и коски од починат донор

Back to top button
Close
Close