Општество

Прес-конференција на министерот за здравство Филипче (во живо)

Прес-конференција на министерот за здравство Венко Филипче за најновата состојба со коронавирусот. 

Скопје, 22 јуни 2020 (МИА) – Прес-конференција на министерот за здравство Венко Филипче за најновата состојба со коронавирусот.

Back to top button
Close
Close