Линк во живоПолитика

Прес-конференција на министерот за комуникации, отчетност и транспарентност Роберт Поповски (во живо)

Прес-конференција на министерот без ресор задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност Роберт Поповски.

Скопје, 23 јуни 2020 (МИА) – ВО ЖИВО – Прес-конференција на министерот без ресор задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност Роберт Поповски.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close