Економија

Прес-конференција на министерот за економија Бектеши

Прес-конференција на министерот за економија Крешник Бектеши. Тема на прес-конференцијата ќе бидат програмите за работа на Министерството за економија за 2021 година.

Скопје, 18 јануари 2021 (МИА) – Прес-конференција на министерот за економија Крешник Бектеши. Тема на прес-конференцијата ќе бидат програмите за работа на Министерството за економија за 2021 година.

 

Back to top button
Close
Close