Политика

Прес-конференција на министерот Спасовски (во живо)

Прес-конференцијана министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски.

Скопје, 25 септември 2020 (МИА) – Прес-конференцијана министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски.

Изјава на министерот Спасовски

Posted by MИА.mk on Петок, 25 септември 2020

Back to top button
Close
Close