Политика

Прес-конференција на министерот Османи и европратеникот Ќучук  (ВО ЖИВО)

Прес-конференција на министерот за надворешни работи Бујар Османи и известителот во Европскиот парламент за земјава, европратеникот Илхан Ќучук.

Скопје, 17 февруари 2021 (МИА) – Прес-конференција на министерот за надворешни работи Бујар Османи и известителот во Европскиот парламент за земјава, европратеникот Илхан Ќучук.

Back to top button
Close
Close