Општество

Прес-конференција на министерот Филипче (во живо)

Прес-конференцијата на министерот за здравство Венко Филипче за состојбата со коронавирусот Ковид-19.

Скопје, 3 април 2020 (МИА) – Прес-конференцијата на министерот за здравство Венко Филипче за состојбата со коронавирусот Ковид-19.

Back to top button
Close
Close