Општество

Прес-конференција на министерот Филипче и советникот на регионалниот директор на СЗО Европа (во живо)

Прес-конференција на министерот за здравство Венко Филипче и советник на регионалниот директор на СЗО Европа Фабио Скано.

Скопје, 25 јуни 2020 (МИА) – Прес-конференција на министерот за здравство Венко Филипче и советник на регионалниот директор на СЗО Европа  Фабио Скано.

 

Back to top button
Close
Close