Линк во живо

Прес-конференција на министерката за финансии Нина Ангеловска (во живо)

ВО ЖИВО - Прес-конференција на министерката за финансии Нина Ангеловска за новата платформа за транспарентност за прикажување на податоците на јавниот долг.

Скопје, 20 февруари 2020 (МИА) – ВО ЖИВО – Прес-конференција на министерката за финансии Нина Ангеловска за новата платформа за транспарентност за прикажување на податоците на јавниот долг.

 

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close