Политика

Прес-конференција на министерката Радмила Шекеринска (ВО ЖИВО)

Прес- конференција на министерката за однрана Радмила Шекеринска за приоритетите на Министерството за одбрана во следниот период. 

Скопје, 24 септември 2020 (МИА) – Прес- конференција на министерката за однрана Радмила Шекеринска за приоритетите на Министерството за одбрана во следниот период.

Прес конференција Шекеринска – Мандат

Posted by MИА.mk on Четврток, 24 септември 2020

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close