Линк во живоПолитика

Прес конференција на македонско-бугарската комисија за историски прашања (во живо)

ВО ЖИВО - Прес - конференција на Заедничката комисија за историски и образовни прашања помеѓу Северна Македонија и Бугарија.

Скопје, 4 декември 2020 (МИА) – ВО ЖИВО – Прес – конференција на Заедничката комисија за историски и образовни прашања помеѓу Северна Македонија и Бугарија.

Back to top button
Close
Close