0_Македонија.ПорталЕкономијаЛинк во живо

Прес-конференција на Магдалена Филиповска-Грашкоска (во живо)

Прес-конференција на претседателката на Инспекцискиот совет, Магдалена Филиповска-Грашкоска.

Скопје, 7 април 2021 (МИА) – Прес-конференција на претседателката на Инспекцискиот совет, Магдалена Филиповска-Грашкоска.

Back to top button
Close
Close