ЕкономијаЛинк во живо

Прес-конференција на Лукаревска (во живо)

Прес-конференција на директорката на Управата за јавни приходи Сања Лукаревска за искористеноста на мерката „Финансиска поддршка за исплата на плата за месеците февруари и март 2021 година“.

Скопје, 3 јуни 2021 (МИА) – Прес-конференција на директорката на Управата за јавни приходи Сања Лукаревска за искористеноста на мерката „Финансиска поддршка за исплата на плата за месеците февруари и март 2021 година“.

Таг
Back to top button
Close
Close