Линк во живоОпштество

Прес-конференција на Ирена Стефоска (ВО ЖИВО)

Министерката за култура Ирена Стефоска ќе одржи на прес-конференција, на која ќе информира за објавувањето на резултатите од Годишните конкурси за финансирање проекти од национален интерес во културата за 2021 година по дејности и области.

Скопје,  24 февруари 2021 (МИА) –  Министерката за култура Ирена Стефоска ќе одржи на прес-конференција, на која ќе информира за објавувањето на резултатите од Годишните конкурси за финансирање проекти од национален интерес во културата за 2021 година по дејности и области.

Back to top button
Close
Close