0_Македонија.ПорталПолитика

Прес-конференција на Инспекцискиот совет (во живо)

(ВО ЖИВО) Прес-конференција на претседателката на Инспекцискиот совет, Магдалена Филиповска-Грашкоска и на директорите на инспекциските служби.

Скопје, 5 јануари 2021 (МИА) – (ВО ЖИВО) Прес-конференција на претседателката на Инспекцискиот совет, Магдалена Филиповска-Грашкоска и на директорите на инспекциските служби.

Back to top button
Close
Close